مدیر شبکه های اجتماعی

همه چیز در رابطه با شبکه های اجتماعی و اینترنت

مدیر شبکه های اجتماعی

همه چیز در رابطه با شبکه های اجتماعی و اینترنت

  • ۰
  • ۰


برای تهیه فلافل لذیذ، نخود را چند ساعت خیس کرده، سپس با جعفری، پیاز، سیر و ادویه در چرخ گوشت چرخ می کنیم. بعد از اضافه کردن آبلیمو، نمک و فلفل، اجازه دهید مخلوط بماند و سپس در روغن سرخ کنید. فلافل سرخ شده را می توان با نان باگت و سبزیجات تازه سرو کرد.

طرز تهیه فلافل مرحله به مرحله

مرحله 1: خیس کردن نخود و اهمیت زمان

برای تهیه فلافل بازاری لذیذ اولین قدم خیس کردن نخود است که هر چه این زمان بیشتر باشد فلافل در پایان پخت بهتر می شود. حداقل زمانی که برای خوردن گرم نیاز دارید 6 ساعت است. به طور معمول در فلافل های بازاری، نخود را به مدت 24 تا 72 ساعت خیس می کنند تا کاملا نرم شوند.

مرحله 2: اثر غوطه ور شدن بر ورم نخود

خیساندن نخودها علاوه بر نرم شدن به رفع التهاب نیز کمک می کند. طرز تهیه سس فلافل بسیار آسان است، کافی است بعد از اینکه نخود را خوب خیس کردید، آن را با مواد دیگر مخلوط کنید.

مرحله سوم: سس فلافل و مواد را آماده کنید

برای این کار، گرم خیس شده را به همراه جعفری، سیر، پیاز، پودر تخم گشنیز، سیب زمینی و زیره در مخلوط کن یا آسیاب بریزید تا مخلوط فلافل یکدست شود. افزودن جعفری به فلافل اختیاری است. parsiday.com


نکته 1: از چرخ گوشت استفاده کنید

اما اگر فلافل خوشمزه تر و شیک تری می خواهید، توصیه می کنیم از این سبزی معطر استفاده کنید. سرآشپزهای حرفه ای توصیه می کنند برای تهیه سس فلافل از چرخ گوشت استفاده کنید، زیرا همزن مواد را کاملا چرخ می کند.

مرحله 4: شیرین کننده ها را به مخلوط اضافه کنید

له کردن حبوبات باعث می شود که فلافل در حین سرخ شدن از هم جدا شود اما وقتی مخلوط فلافل له شود زیاد از هم نمی ریزد. پس از آسیاب یا مخلوط کردن مخلوط فلافل، آب لیمو را گرفته و از صافی رد کنید.

مرحله 5: مخلوط فلافل را ورز دهید

سپس آب لیمو را به همراه نمک، فلفل سیاه، ادویه فلافل و کمی زردچوبه به مخلوط فلافل اضافه کنید. در این مرحله پس از افزودن چاشنی ها، مخلوط فلافل را دوباره له یا مخلوط کنید.

مرحله ششم: نکاتی برای نگهداری سس فلافل

در حین آسیاب یا مخلوط کردن مجدد، مخلوط فلافل را با دست حدود 5 دقیقه مانند مخلوط کباب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود (مخلوط فلافل بعد از آماده شدن باید کمی رقیق شود و خیلی سفت نشود).

مرحله 7: اکنون زمان مناسب برای فریز کردن مخلوط است

نکته مهم در این مرحله این است که اگر سس فلافل زیاد داریم، می توانیم آن را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر قرار دهیم و هر زمان که خواستیم از آن استفاده کنیم. وقتی مخلوط فلافل آماده شد، بهتر است آن را یکی دو ساعت در یخچال بگذارید تا یکدست شود.

مرحله هشتم: تابه و روغن را برای سرخ کردن آماده کنید

اگر وقت ندارید، می توانید فلافل را مستقیماً سرخ کنید. یک تابه عمیق مانند شیرگرمکن را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن در آن بریزید که فلافل ها در روغن شناور شوند.

مرحله نهم: فلافل را فرم داده و بپزید

این یک نکته مهم در سرخ کردن فلافل است زیرا فلافل مانند کتلت نیست که در کمی روغن سرخ کنید. در این مرحله مخلوط فلافل را داخل قالب فلافل پر کنید و با پشت قاشق خوب مخلوط را فشار دهید تا در هنگام سرخ کردن جدا نشود.

نکته 2: ملاحظات برشته کردن

فلافل ها را به اندازه ای که می شود فرم دهید و داخل روغن بریزید و بگذارید آرام بپزند. یکی از فاکتورهای مهم در سرخ کردن فلافل، حرارت زیر تابه است، اگر حرارت را زیاد کنید تا فلافل زودتر بپزد، روغن به سرعت می سوزد و سیاه می شود.

مرحله 10: گرفتن چربی اضافی از فلافل

در این میان لبه های فلافل های شما سرخ شده و داخل آن خام می ماند. پس برای سرخ کردن فلافل ها عجله نکنید. پس از سرخ شدن فلافل ها، آن ها را روی توری یا حوله فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله 11: یک سرویس جعلی ایجاد کنید

پس از برداشتن روغن اضافی از فلافل، در ظرف مورد علاقه خود بریزید و با نان باگت، گوجه فرنگی، خیارشور و کاهوی خرد شده سرو کنید. علاوه بر فلافل می توانید از سس انبه، سس کچاپ و ... نیز استفاده کنید.

  • ۰۳/۱۰/۲۲
  • وب مستر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی