کارت گرافیک قطعه ای سخت افزاری است که وظیفه تولید تصاویری را که بر روی مانیتور می بینید بر عهده دارد، این کارت وظیفه تولید تصاویر برای مانیتور را بر عهده دارد و این کار را با تبدیل داده ها به سیگنال هایی که مانیتور می تواند درک کند، انجام می دهد. بنابراین بدون کارت گرافیک، تصویر کار نخواهد کرد و همین امر باعث شده تا در خرید کیس بازی از کارت گرافیک مناسب استفاده شود. با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد کارت گرافیک بدانید.
کارت گرافیک چیست؟ همه چیز در مورد کارت گرافیک
هرچه کارت گرافیک ما بهتر باشد، کیفیت تصاویر ما بالاتر است. و این یک سوال بسیار مهم برای گیمرها و ویرایشگران ویدیو است. بنابراین داشتن یک کارت گرافیک قدرتمند برای کسانی که قصد خرید آن را دارند بسیار مهم و مهم است. ایستگاه کاری بازی یا رندر.
همچنین کارت گرافیک یکی از مهم ترین قطعاتی است که قیمت لپ تاپ یا کامپیوتر شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. در واقع، کارتهای گرافیک معمولاً گرانترین بخش یک سیستم کامپیوتری هستند. این نقشه هم روی موبایل و هم روی کامپیوتر موجود است.
تصاویر ما باید کیفیت بهتری داشته باشند که این موضوع برای گیمرها و ویرایشگرهای ویدیو بسیار مهم است.
همچنین کارت گرافیک یکی از مهم ترین قطعاتی است که قیمت لپ تاپ یا کامپیوتر را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. این کارت گرافیک هم در موبایل و هم در کامپیوتر موجود است.
عملکرد کارت گرافیک
هسته اصلی هر کارت گرافیکی پردازنده گرافیکی، GPU یا واحد پردازش گرافیکی است که قسمت اصلی محاسبات را بر عهده دارد.وظیفه کارت گرافیک نمایش تصاویر روی صفحه کامپیوتر است. تصاویری که در مانیتور خود می بینید از نقاط کوچکی به نام پیکسل تشکیل شده اند. برای اینکه کامپیوتر بداند با هر پیکسل چه کاری انجام دهد، به یک مترجم زبان کامپیوتری نیاز دارد تا داده های باینری دریافتی توسط پردازنده را به تصویر تبدیل کند. اگر مادربرد کامپیوتر شما توانایی پردازش گرافیک را نداشته باشد، کارت گرافیک این کار را انجام می دهد.
انواع کاغذ گراف
به طور کلی سه نوع کارت گرافیک وجود دارد. این بخش انواع کارت گرافیک داخلی، گسسته و خارجی فروشگاه ebuy را پوشش می دهد.
کارت گرافیک آنبرد
این نوع کارت گرافیک به پردازنده متصل است و در اکثر کامپیوترها و لپ تاپ ها یافت می شود. کارت های گرافیک تعبیه شده به CPU یا پردازنده متصل می شوند. هنگام خرید کامپیوتر، CPU به صورت پیش فرض یک کارت گرافیک نصب می شود. شاید فکر کنید که کارت گرافیک داخلی بسیار بی کیفیت است، اما اینطور نیست و می توانید تمام کارهایی که نیاز دارید را بدون کارت گرافیک جداگانه انجام دهید. اما مطمئناً برای بازی یا کارهای گرافیکی سنگین به یک کارت گرافیک مجزا نیاز دارید، در واقع از کارت های گرافیک داخلی در سیستم هایی استفاده می شود که برای کارهای ساده ای مانند وبگردی، ایجاد اسناد و تماشای فیلم استفاده می شوند. می تواند باشد
مزایای
سایز کوچکتر
مصرف برق کم
تب کمتر
نیازی به خنک کننده اضافی نیست
نیازی به پرداخت هزینه جداگانه نیست
کمبود فرصت ها
استفاده از آنها محدود است
آنها را نمی توان به روز کرد یا جدا کرد.
برای ورزش مناسب نیست.
نیازی به گفتن نیست که AMD و Intel سازنده کارت های ویدئویی یکپارچه هستند.
کارت گرافیک اختصاصی
نوع دوم کارت گرافیک گسسته نامیده می شود. این نوع برعکس نوع آنبورد است یعنی قطعه ای مجزا هستند که روی مادربرد نصب می شوند. کارت های گرافیک گسسته قدرتمندتر از آنبرد هستند و تصاویر با کیفیت بسیار بالایی تولید می کنند و سرعت سیستم را افزایش می دهند.
قیمت این دسته بسیار بالاست، برای انجام بازی، ویرایش فیلم و سایر کارهای مشابه به کارت گرافیک اختصاصی نیاز دارید. گیمرها و کاربران حرفه ای نرم افزارهای گرافیکی از این نوع کارت های گرافیک برای بازی استفاده می کنند. افزایش سرعت پردازش تصویر
کارت گرافیک خارجی
کاربران حرفه ای معمولا از این نوع کارت گرافیک استفاده می کنند، برای استفاده در لپ تاپ طراحی شده است که با نصب آن در لپ تاپ قدرت گرافیکی لپ تاپ افزایش می یابد. در واقع وقتی می خواهید با یک لپ تاپ معمولی بازی های سنگین انجام دهید یا کارهایی که نیاز به گرافیک بالایی دارند، به این نوع کارت گرافیک نیاز دارید.
اجزای کارت گرافیک
GPU یا واحد پردازش گرافیکی: این قسمت در واقع مغز کارت گرافیک است، همانطور که CPU مغز کامپیوتر است، تمام پردازش های گرافیکی که در مانیتور مشاهده می کنید در این قسمت انجام می شود. معیارهای قدرت گرافیکی
حافظه ویدیویی: در اینجا داده های ویدئویی برای ویرایش ذخیره می شود و این قسمت بسته به نوع استفاده کاربران قابلیت های متفاوتی دارد.
کانکتور نمایشگر پس از پردازش داده های موجود در کارت گرافیک، یک کابل رابط برای آوردن این تصاویر به صفحه مورد نیاز است. بنابراین بخشی از این اتصال کابلی در کارت گرافیک در نظر گرفته شده است. این کابل ها در انواع مختلفی موجود می باشند که بسته به نوع کاربری محصول از پورت های مختلفی استفاده می شود.
برد مدار چاپی یا PCB: تکه های کارت گرافیک روی این قطعه قرار می گیرند و می توانند از لایه های مختلفی تشکیل شوند. جنس این صفحات در کیفیت کار کارت گرافیک موثر است.
پایه سوکت رابط: پایه سوکت روی کارت گرافیک نقش کیس، منبع تغذیه برد و انتقال اطلاعات را دارد.
Bridge: برخی از کارت های گرافیک رده بالا را می توان با هم استفاده کرد. این فناوری در کارت های گرافیک Nvidia با نام SLI و در کارت های گرافیک AMD با نام Crossfire شناخته می شود. با ترکیب چند کارت گرافیک، سخت ترین بازی ها و برنامه های گرافیکی می توانند بهترین عملکرد را داشته باشند.
مدار رگولاتور ولتاژ یا VRM: این قسمت از کارت گرافیک وظیفه تامین برق بهینه قسمت اصلی کارت گرافیک را بر عهده دارد. این بخش باید برق را نیز به صورت کیفی آزمایش کند. اگر این قطعه در کارت گرافیک شما جامد باشد، عمر کارت گرافیک شما بیشتر می شود.
پردازنده گرافیکی
به اختصار (واحد پردازش گرافیکی) به معنای واحد پردازش گرافیکی است، تراشه ای که مسئول تولید تصاویری است که روی صفحه نمایش خود می بینید. این قسمت در کارت های گرافیک، مادربردها و همچنین به صورت گرافیک های گسسته یافت می شود. ، وظایف پردازش و رندر تصویر را جدا از CPU انجام می دهد. از آنجایی که این تراشه به طور خاص برای چنین کارهایی طراحی و بهینه شده است، کارآمدتر از یک CPU در این وظایف است و بیشتر پردازش های مورد نیاز برای نمایش گرافیک بازی را انجام می دهد. او انجام می دهد.
تفاوت بین GPU و CPU؟
CPU در واقع به عنوان مغز مدار عمل می کند و وظایف اصلی مانند رمزگشایی، پردازش و غیره را انجام می دهد. همراه با CPU مرکزی، GPU وظیفه نمایش اطلاعات خروجی نهایی را بر روی صفحه نمایش انجام می دهد. پهنای باند GPU بسیار بیشتر از پهنای باند CPU است. این بدان معناست که پردازش حجم زیادی از داده ها در GPU بسیار بهتر از CPU انجام می شود.
همه چیز در مورد کارت گرافیک
گرافیک اورکلاک می شود
اول از همه، اورکلاک به معنای افزایش ولتاژ سخت افزار است، اجزایی مانند CPU، GPU و RAM را می توان اورکلاک کرد. اورکلاک سخت افزاری سرعت سیستم را افزایش می دهد، اما از طرفی برق بیشتری مصرف می کند و گرما تولید می کند، بنابراین زمان بیشتری می برد. بارگذاری بیش از حد سیستم خنک کننده بسیار مهم است. برخی از مادربردها به کاربر اجازه تغییر فرکانس کاری قطعات را نمی دهند. در این مدل ها ضریب ساعت قفل است.
مزایای اورکلاک
با اورکلاک کردن قطعاتی مانند پردازنده و کارت گرافیک، سرعت و کارایی سیستم افزایش می یابد. یکی از مزایای اورکلاک این است که به شما امکان خرید قطعات پایین تر و کاهش هزینه ها را می دهد. همچنین اگر می خواهید سرعت پردازنده و رم را افزایش دهید اما هارد شما همچنان هارد دیسک است، افزایش سرعت قابل توجهی مشاهده نمی کنید و بهتر است از هارد SSD استفاده کنید.
معایب اورکلاک
می توان گفت خطر اصلی اورکلاک کاهش عمر محصول به دلیل دمای بالا است، بنابراین برای کاهش دما نیاز به سیستم خنک کننده جداگانه داریم. این بدان معناست که وقتی قطعات خود را اورکلاک می کنید، نمی توانید روی فن و هیت سینک برای خنک سازی مناسب حساب کنید. و باید برای استفاده از سیستم خنک کننده مایع بروید، در این زمان یادتان باشد که با سرریز شدن قطعات گارانتی آنها باطل می شود.
- ۰۲/۰۶/۰۸